E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

CLASSIC GOVEDINA

Popolna hrana za odrasle mačke, bogata z govedino

Tavrin za oči in srce
MANAN-OLIGOSAHARIDI (MOS) za optimalno prebavo
Sestava, ki pripomore k ohranjanju zdravja v urinarnem sistemu mačk

Opis: Hrana CLASSIC BEEF podjetja BioMill je dobro uravnotežena hrana, ki je bila posebej zasnovana tako, da zadovolji prehranske zahteve odraslih mačk. Vsebuje vsa pomembna hranila, vitamine in elemente v sledeh.

Navodila za hranjenje:

Hrano CLASSIC BEEF se postreže suho. Poskrbite, da bo imela vaša mačka vedno na voljo dovolj čiste vode. Priporočamo, da hrani ne dodajate mesa ali drugih prehranskih dopolnil. Okvirni dnevni odmerki so prikazani v tabeli. Ne pozabite, da mačke jedo več kot enkrat na dan in noč, zato poskrbite, da imajo vedno na voljo hrano, vendar pa znotraj predpisanih količin. Vsako spremembo v prehrani je potrebno uvesti počasi, torej v obdobju nekaj dni.

Sestava:

beljakovine pridobljene iz govejega mesa (16 %), koruza, riž, pšenica, proteini perutnine, perutninska maščoba, koruzni gluten, kuhana soja, posušene ribje beljakovine, jetrni hidrolizat, pšenični otrobi, suha pulpa sladkorne pese, pivski kvas, sol, mannan-oligosaharidi (MOS 0,2 %), lecitini, (surovine ne izvirajo iz organskih kultur).

Elementi v sledeh:

železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrov sulfat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat (3/4) in kot cinkov glicinat (1/4); jod kot kalcijev jokat brezvodni; selen kot natrijev selenit.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE