E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

CLASSIC PIŠČANEC

Popolna hrana za odrasle mačke, bogata s piščancem

Opis: Hrana CLASSIC CHICKEN podjetja BioMill je dobro uravnotežena hrana, ki je bila posebej zasnovana tako, da zadovolji prehranske zahteve odraslih mačk. Vsebuje vsa pomembna hranila, vitamine in elemente v sledeh.

Prehranske koristi

  • Tavrin za oči in srce
  • MANAN-OLIGOSAHARIDI (MOS) za optimalno prebavo
  • Sestava, ki pripomore k ohranjanju zdravja v urinarnem sistemu mačk

Navodila za hranjenje:

Hrano CLASSIC CHICKEN se postreže suho. Poskrbite, da bo imela vaša mačka vedno na voljo dovolj čiste vode. Priporočamo, da hrani ne dodajate mesa ali drugih prehranskih dopolnil. Okvirni dnevni odmerki so prikazani v tabeli. Ne pozabite, da mačke jedo več kot enkrat na dan in noč, zato poskrbite, da imajo vedno na voljo hrano, vendar pa znotraj predpisanih količin. Vsako spremembo v prehrani je potrebno uvesti počasi, torej v obdobju nekaj dni.

Sestava:

posušeno perutninsko meso za domače živali (22 %), koruza, riž, pšenica, perutninska maščoba, sušeni ocvirki, koruzni gluten, kuhana soja, posušene ribje beljakovine, jetrni hidrolizat, pšenični otrobi, suha pulpa sladkorne pese, pivski kvas, sol, mannan-oligosaharidi (MOS 0,2 %), lecitini, (surovine ne izvirajo iz organskih kultur).

Elementi v sledovih:

železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrov sulfat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat (3/4) in kot cinkov glicinat (1/4); jod kot kalcijev jokat brezvodni; selen kot natrijev selenit.

Priporočen dnevni vnos (g/dan)

Ti podatki služijo zgolj kot smernice, saj na točne količine hrane vplivajo drugi dejavniki kot sta pasma in temperatura okolja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE