E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

CLASSIC Sterilised

Popolna hrana, bogata z beljakovinami, za sterilizirane/kastrirane mačke.

Opis: Classic Sterilised di Biomill SA je hrana z znižano energijsko vrednostjo za odrasle mačke s prekomerno telesno težo, mačke, ki so nagnjene k debelosti (po sterilizaciji ali kastraciji) ali za sorazmerno neaktivne mačke. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo za dobro zdravje: visoka vsebnost surovih vlaken zagotavlja občutek sitosti, kar pomeni postopno in trajno znižanje teže. Da bi mačka izgubila težo, ni potrebno močno zmanjšati količine hrane. Koncentrat dietetičnih vlaken zmanjšuje nastajanje bezoarjev (tvorb iz dlak) in omogoča neoviran prehod že nastalih bezoarjev skozi prebavni trakt. Posebna zgradba briketov pomaga odstranjevati zobne obloge.

Prehranske koristi

  • VISOKA VSEBNOST BELJAKOVIN: krepi in ohranja mišice
  • VISOKA VSEBNOST VLAKNIN: koncentrat naravnih surovih vlaken za pospešeno prehajanje hrane skozi prebavni trakt in preprečevanje nastajanja bezoarjev (tvorb iz dlak)
  • NEGA SEČIL: formulacija, ki pomaga mačkam ohranjati zdrava sečila
  • NEGA ZOB: zgradba briketov je prilagojena odstranjevanju zobnih oblog
  • NIZKA VSEBNOST KALORIJ: pomaga pri vzdrževanju teže
  • KOŽA IN KOŽUH: bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami (omega 6/3) in biotinom za zdravo kožo in sijoč kožuh
  • MANNAN-OLIGOSAHARIDI (MOS): za optimizacijo prebave

Navodila za hranjenje:

Brikete Classic Cat servirajte suhe. Mačka mora imeti vedno na voljo dovolj čiste in sveže vode. Okvirni dnevni obroki so navedeni v tabeli. Ne pozabite, da mačke jedo več kot enkrat tako podnevi kot ponoči, zato poskrbite, da je vedno na voljo dovolj hrane v predpisanih količinah. Vsaka sprememba hrane naj bo postopna in naj traja nekaj dni.

Sestava:

dehidrirano perutninsko meso za domače živali, koruza, posušeni ocvirki, riž, pšenica, perutninska maščoba, koruzni gluten, kuhana soja, hidrolizirane ribje beljakovine, suha pulpa sladkorne pese, jetrni hidrolizat, pivski kvas, lignoceluloza (1,5 %), pšenični otrobi, sol, grahove vlaknine, mannan-oligosaharidi (MOS 0,2 %), (surovine niso iz biološke pridelave).

Antioksidant.

Elementi v sledovih:

železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrov sulfat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat (75 %) in cinkov glicinat (25 %); jod kot kalcijev jodat, anhidrid; selen kot natrijev selenit.

Priporočen dnevni vnos (g/dan)

Telesna teža
3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg 12 kg
sterilizacija / kastracija 35 40 50 55 60 65 70 75 85
prosto gibanje 45 55 65 75 80 90 95 105 115
aktivno gibanje na prostem 55 70 80 90 100 110 120 130 145

Te smernice glede dnevnega vnosa so zgolj smernice in jih morate prilagoditi glede na idealno telesno težo vaše mačke.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE