E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

O blagovni znamki

Podjetje Biomill SA s sedežem v Herzogenbuchsee deluje pod okriljem družbe Fenaco. Zaposluje približno dvajset ljudi in primarna dejavnost je proizvodnja kakovostne hrane za pse in mačke.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1950 in se je že v kratkem času povzpelo med vodilne ponudnike na svojem področju. V letu 1972 je Jacques Bugnion, direktor podjetja Granges Mill, odkril poseben postopek proizvodnje suhe hrane.

Zahvaljujoč tej revoluciji je podjetje Biomill kmalu utrdilo svoj položaj na trgu, saj tovrsten postopek proizvodnje hrane za pse in mačke v Evropi še ni bil poznan. Z uporabo tega postopka je bila suha hrana proizvedena na način, zaradi katerega so izdelki mnogo bolj prebavljivi od običajne hrane.

Na začetku so veterinarji hrano predpisovali psom, ki so imeli prebavne težave, kmalu pa se je dober sloves razširil. Tako je podjetje Biomill pričelo razvijati tudi druge izdelke, ki danes sestavljajo celovito ponudbo hrane BiOMill Classic.

Leta 1994 se je pričela proizvodnja hrane za pse BiOMill Premium, ki ponuja široko paleto izdelkov za specifične potrebe vsakega psa (starost, pasma, občutljivost itd.).

Po uspehu nove prehranske linije je bila v letu 1998 proizvedena tudi linija hrane za mačke BiOMill Premium in tako so po 26 letih tudi mačke končno dobile hrano, popolnoma prilagojeno svojim potrebam.

Izvoz: Izvoz BiOMill izdelkov za pse in mačke predstavlja približno 20 % celotnega obsega Biomill SA poslovanja. POŠLJI POVPRAŠEVANJE