E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

Breeders ADULT MAXI - perutnina

Popolna prehrana za pse velikih pasem

Opis: Professional Adult Maxi je popolna in uravnotežena pasja hrana visoke kakovosti za normalno aktivne odrasle pse velikih pasem. Vsebuje vse, kar potrebujejo psi velikih pasem za ohranjanje vrhunske telesne kondicije.

Prednosti:

  • Veliki kroketi, prilagojeni žvečilnemu sistemu velikih pasem
  • Piščanec kot edini vir mesa
  • Laneno seme in biotin za zdravo kožo in sijoč kožuh
  • Frukto-oligosaharidi (FOS) za optimalno prebavo

Uporaba:

Professional Adult Maxi ponudite suho, najbolje razdeljeno v dva obroka dnevno. Svojemu psu morate zagotoviti vedno dovolj sveže in čiste vode. Priporočljivo je, da ne dodajate mesa ali drugih prehranskih dodatkov. Dnevne količine so navedene v tabeli. Za vsako spremembo v prehrani je priporočljiv 4-5 dnevni prehod.

Sestava:

posušeno perutninsko meso, pšenica, koruza, riž, perutninska maščoba, kuhana sojina zrna, pesina kaša, ribja moka, laneno seme (2 %), koruzni gluten, krompirjeve beljakovine, pšenični otrobi, pivski kvas, frukto-oligosaharidi (FOS), minerali, mešanica vitaminov in elementov v sledovih. (Surovine niso iz biološke pridelave.)

Antioksidant:

rastlinski izvlečki z visoko vsebnostjo tokoferolov, konzerviranih z EC-aditivi. Brez barvil in GMO.

Elementi v sledovih:

železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrov sulfat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat; jod kot brezvodni kalcijev jodat; selen kot natrijev selenit.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE