E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

Breeders ADULT SALMON - losos & riž

Popolna hrana za odrasle pse velikih pasem z občutljivo prebavo.

Opis: Hrana za pse BiOMill Adult Maxi Losos in Riž je visoko kakovostna, popolna in uravnotežena prehrana za običajno aktivne odrasle pse velikih pasem (> 25 kg). Ker namenoma ne vsebuje surovin, ki pri psih najpogosteje povzročajo alergije, je ta hrana posebej primerna za pse z občutljivim sistemom prebave ali za tiste, ki imajo izraženo preobčutljivost na določeno vrsto hrane. Vsebnost beljakovin je nekoliko zmanjšana in vključuje samo visoko kakovostne beljakovine (losos, krompirjeve beljakovine) in enostavno prebavljive ogljikove hidrate (riž). Zdrave prehranske vlaknine (laneno seme in FOS) izboljšujejo zdravje črevesja. Esencialne maščobne kisline v optimalnem ravnovesju, skupaj z dodanimi vitamini in elementi v sledeh, pa krepijo naravno kožno zaščito.

Posebnosti:

  • brez mesa sesalcev, brez mlečnih proizvodov
  • brez glutena: brez pšenice, koruze, ali soje
  • naravni hrustančni izvlečki: za presnovo v sklepih
  • tavrin & L-karnitin: za boljše delovanje srca
  • omega 6/3: bogata z omega 6 in 3 esencialnimi maščobnimi kislinami za zdravo kožo in sijočo dlako
  • fructo-oligosaharidi (FOS): za optimalno prebavo
  • obladovanje neprijetnih vonjav: za zmanjšanje neprijetnega vonja iztrebkov

Sestava:

riž (41%), losos (20%; lososova moka, ki vsebuje 4,5% koščkov svežega lososa), perutninska maščoba, suha pulpa sladkorne pese, krompirjeve beljakovine, iztisnjeno laneno seme (2.5%), pivovarski kvas, jajčni prah, jetrn hidrolizat, lignoceluloza, sol, hidroliziran perutninski hrustanec (0.2%), frukto-oligosaharidi (FOS 0.2%), lecitini, izvleček juka,(surovine ne izvirajo iz organskih kultur).

Antioksidant:

koncentrat mešanice tokoferolov.

Elementi v sledeh:

Železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrove sulfat pentahidrat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat (3/4) & kot cinkov aminokislinski hidratni kompleks (1/4); jod kot anhidriden kalcijev jodat; selenit kot natrijev selenit.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE