E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

Breeders ENERGY

Opis: Hrana za pse BiOMill ENERGY je popolna, uravnotežena, visokokakovostna hrana za odrasle, zelo aktivne tekmovalne pse ali pse, ki delajo v težkih okoliščinah.

Hrana BiOMill ENERGY vsebuje vse, kar vaš pes potrebuje v času težkih treningov ali intenzivnega dela za to, da ostane v dobri kondiciji in je sposoben narediti vse, kar od njega zahtevate. V času nepretrgane aktivnosti so energetske potrebe psa zelo velike, zato strokovnjaki predlagajo spodbujanje presnove maščob.

Hrana za pse BiOMill Energy vsebuje tudi prehranski dodatek ARTHRO+, ki vzpodbudno deluje na obnavljanje hrustanca v sklepih.

Prednosti hrane za pse BiOMill ENERGY:

  • Z oligosaharidi za odlično prebavo.
  • Bogat s proteini in maščobami (High calories).
  • Z ARTHRO+, prehrambenim dodatkom, ki vsebuje glukozamin in hondroitin, ki pospešujeta razvoj hrustanca.
  • Obogaten z L-karnitinom, ki spodbuja izgorevanje maščob, da je pes lahko vedno v dobri kondiciji.

SESTAVINE:

Posušeno perutninsko meso, riž, pšenica, koruza, rastlinske beljakovine, ribe in ribje olje, rastlinske in živalske maščobe, pesina kaša, oligosaharidi, kvas, izvleček perutninskega hrustanca, L-karnitin, DL-metionin, minerali, elementi v sledovih in vitamini.

Analiza:

Beljakovine 30%, maščobe 20%, minerali 8%, celuloza 2,5%, vitamin A 22500 ie/kg, vitamin D3 1500 ie/kg, vitamin E (a-tokoferol) 150 mg/kg, baker 20 mg/kg, EEC dovoljen antioksidant, brez barvil in konzervansov.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE