E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

Breeders SENIOR - perutnina

Popolna prehrana s perutnino za starejše pse velikih pasem

Opis: Professional Senior je idealna in popolna pasja hrana za pse vseh pasem s starostjo nad 8 let. Izbira visoko kakovostnih sestavin, veliko piščanca, zdrave vlaknine (laneno seme in frukto-oligosaharidi FOS) in pšenica omogočajo vitalnost tudi v starosti, ko se fizična aktivnost zmanjšuje in mišice atrofirajo. Nizko kalorična sestava istočasno zavira pridobivanje prekomerne teže. Vsebnost vitaminov in mineralnih snovi skupaj s posebnimi dodatki vitamina E, selena in beta-karotena je prilagojena potrebam starejših psov.

Prednosti:

  • Piščanec kot edini vir mesa
  • Malo kalorij
  • Laneno seme in biotin za zdravo kožo in sijoč kožuh
  • L-karnitin spodbuja presnovo energije
  • Frukto-oligosaharidi (FOS) za optimalno prebavo

Uporaba:

Professional Senior ponudite suho, priporočljivo razdeljeno v dva obroka dnevno. Svojemu psu morate zagotoviti vedno dovolj sveže in čiste vode. Priporočljivo je, da ne dodajate mesa ali drugih prehranskih dodatkov. Dnevne količine so navedene v tabeli. Za vsako spremembo v prehrani je priporočljiv 4-5 dnevni prehod.

Sestava:

posušeno perutninsko meso, riž, koruza, pšenica, kuhana sojina zrna, perutninska maščoba, pesina kaša, koruzni gluten, ekstrudirano laneno seme (2,5 %), ribja moka, rožiči, pivski kvas, krompirjeve beljakovine, fruktooligosaharidi (FOS), minerali, mešanica vitaminov in elementov v sledovih. (Surovine niso iz biološke pridelave.)

Antioksidant:

rastlinski izvlečki z visoko vsebnostjo tokoferolov, konzerviranih z EC-aditivi. Brez barvil in GMO.

Elementi v sledovih:

železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrov sulfat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat; jod kot brezvodni kalcijev jodat; selen kot natrijev selenit.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE