E-pošta: Tel: 07 33 70 450
GSM: 041 625 620

Breeders STARTER

Popolna prehrana za mladiče v času odstavljanja

Opis: Professional STARTER je primeren za vse pasme psov od tretjega ali četrtega tedna do okoli dveh ali treh mesecev - odvisno od pasme. Ta hrana za odstavljanje je idealna kot pomoč pri prehodu mladičkov od materinega mleka na Professional JUNIOR MINI, Professional JUNOR MEDIUM ali Professional JUNOR MAXI.

Prednosti:

  • Piščanec kot edini vir mesa
  • Laneno seme in biotin za zdravo kožo in sijoč kožuh
  • Frukto-oligosaharidi (FOS) za optimalno prebavo

Uporaba:

Professional Starter ponudite suho ali rehidrirano (z dodatkom tekočine). Svojemu psu morate zagotoviti vedno dovolj sveže in čiste vode. Priporočljivo je, da ne dodajate mesa ali drugih prehranskih dodatkov. BiOMill Starter Pro običajno lahko ponudite mladičku, da si postreže sam. Dnevne količine za zdrave mladičke so navedene v tabeli.

Sestava:

posušeno perutninsko meso, koruza, riž, perutninska maščoba, pšenica, koruzni gluten, kuhana sojina zrna, ribja moka, ekstrudirano laneno seme (2,5 %), pivski kvas, pesina kaša, frukto-oligosaharidi (FOS), minerali, BiochoLIN (naravna rastlinska mešanica), mešanica vitaminov in elementov v sledovih. (Surovine niso iz biološke pridelave.)

Antioksidant: rastlinski izvlečki z visoko vsebnostjo tokoferolov, konzerviranih z EC-aditivi. Brez barvil in GMO.

Elementi v sledovih: železo kot železov sulfat monohidrat; baker kot bakrov sulfat; mangan kot manganov oksid; cink kot cinkov sulfat monohidrat; jod kot brezvodni kalcijev jodat; selen kot natrijev selenit.

Priporočljiv dnevni vnos (g/dan)
Podatki v tabeli z dnevnimi obroki so podani samo kot vodilo in jih je mogoče prilagoditi glede na težo vašega psa. Pravilno količino boste najbolje izračunali z rednim tehtanjem vašega psa. Priporočamo primerjanje napredovanja teže vašega psa s krivuljo tipične rasti za vašo pasmo.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE